Després d’un any molt atípic per motius més que coneguts, ens trobem de camí transitori a la nova normalitat. Seguint unes estrictes normes de seguretat estem veient com a poc a poc alguns organitzadors es fan avant al hora d’organitzar eixes proves que tant esperaven esportistes com entrenadors.

Al circuit de velocitat de Cartagena s’han organitzat diferents proves, durant tota la setmana passada, per a totes les categories. Ho podem resumir de forma simple en tres paraules “rodar a mil” en velocitat mitjanes de més de 40kph en totes les carreres. Salvant els dies, aguantant dins del pilot i aplegant a meta sense greus incidents,  podem estar contents dels nostres.

 

El cap de setmana els cadets es desplaçaven a Girona, per a competir dissabte en Olot i diumenge en Ripoll. Carreres dures, per terreny muntanyós que no deixaven temps per a relaxar-se ni descuidar-se uns segons.

El primer dia, averia per a Alejandro Albero mentre que Pau Martí aconseguia ser quart en meta, veient de prop les primeres posicions.

Etapa dura el diumenge, amb una fuga que arribava a meta en els 2 primers classificats avantatjant en poc més d’un minut al primer grup, on si estaven meus pupils que aconseguien entrar dins dels 15 millors classificats.  

Per altra banda, la categoria elit-sub23 reprenia  la competició de Copa d’Espanya a Valladolid. Josep Tomàs salvava el dia amb nota, després de 160km a una velocitat mitjana de més de 42 kph.

Continuem a la espera de les noves actualitzacions i modificacions de calendari que estem tinguen en aquesta temporada. Mentrestant continuarem entrenant i esforçant per a traure la nostra millor versió.